Депутатите откриха новия политически сезон с ново напрежение около т.нар. сглобка на управлението. Макар приоритетите пред народните

...
Депутатите откриха новия политически сезон с ново напрежение около т.нар. сглобка на управлението. Макар приоритетите пред народните
Коментари Харесай

Тежестта на компромиса и сянката на Алексей Петров: Как започна новият политически сезон?

Депутатите откриха новия политически сезон с ново напрежение около т.нар. сглобка на управлението. Макар приоритетите пред народните представители да са ясни, остава съмнението около стабилността на болшинството. Какви поръчки дадоха партиите в първия работен ден след лятната почивка?

Софи Цветкова наблюдава началото на съвещанието: 

Новият политически сезон стартира с разнопосочно въодушевление, само че и с вяра за една по-продуктивна пленарна сесия. 

Десислава Атанасова, ГЕРБ-СДС : " Преди три месеца, с избора на постоянно държавно управление беше направена първа крачка към превъзмогването на рецесията, ГЕРБ поддържа кабинета на учен Денков с цялостното схващане за мащаба на компромиса. "  

 

И от ПП-ДБ припомниха за тежестта на компромиса, изработен от ръководещите:

Атанас Атанасов, ПП-ДБ: " И аз да напомня, че през последните три години България претърпя втората си най-голяма политическа рецесия. Така беше основан кабинета Денков-Габриел. Като кардинално под напрежение компромис, макар разликите сред нас, най-важното решение, което взехме всички дружно. "

 

От Българска социалистическа партия остро подлагаха на критика ръководещите като обявиха, че това е държавното управление на дълбоката страна, а това се е удостоверило от думите на Бойко Борисов за присъединяване на Алексей Петров в сформирането на кабинета.

Корнелия Нинова: " Радев уволни 7000 индивида. Този човек преяде с власт. Не премахвайте служебния кабинет от конституцията. "

На старта на новата пленарна сесия Движение за права и свободи молиха за разсъдък и отговорност:

Мустафа Карадайъ, Движение за права и свободи: " От името на Движение за права и свободи приканвам за разсъдък и отговорност в дебатите. Време е за ново начало "

 
Свързани

А Възраждане сложиха редица въпроси, свързани с прозрачността на ръководството:

Костадин Костадинов, Възраждане: " Бяха убити хора свързани с ръководещото болшинство, за какво Кирил Петков не е арестуван към момента за връзките му с Алексей Петров? На фона на недоволството към неналичието на правораздаване "

Парламентът продължи работата си с блиц надзор и парламентарен надзор, в който присъединяване взимат както премиера Николай Денков, по този начин и министрите от кабинета. А депутатите удължиха работния си ден до 17 часа.
Свързани
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР